mandag 1. september 2008

Jakten på et interessant mastertema er i gang

Da var jeg i gang med studier på universitetet og jeg føler at jeg har vært sånn noenlunde flink til å lese...hjemme riktignok. Har enda ikke fått plass på lesesal, men det får jeg nå i nærmeste framtid tenker jeg. 

Nå er det meningen av vi skal begynne å finne området vi har lyst å fordype oss i, slik at vi kan finne den riktige veilederen som skal hjelpe oss et skritt nærmere en masteroppgave. Herlighet sier jeg bare!! Litt vel tidlig å tenke på første uken..Heldigvis ligger det ikke noe press på oss før neste semester. Men det er jo en fordel å ha en idé slik at vi har god tid til å rote oss frem til et snevert felt en gang i nær framtid. 

Nå har jeg hatt to forelesninger i det ene faget som omhandler engelske aksenter ned i den minste detalj, og de bøkene vi leser har omtrent allerede drept lysten til å gjøre noe innen det feltet...Spørs om jeg synes det er interessant for meg å finne en problemstilling hvor jeg må grave etter detaljer, og lytte på for å identifisere hvor tungen ligger i kjeften på en liten slaurefant et eller annet sted på de britiske øyer når han uttaler det leksikalske ordet MOUTH eller hva det nå er jeg måtte finne ut jeg vil se nærmere på...Med mindre jeg får lov til å skrive en masteroppgave om Brad Pitt eller en annen særdeles egnet manns sære uttalevaner, og jeg må drive research i noen måneder, up close and personal;) DA skal jeg heller tenke litt hardere på det..hehe..

Eliminineringsprossen er igang...


1 kommentar:

Mari sa...

Eg må sei eg synes den siste ideen der var strålande! Eg er me på feltarbeid...